Oberta la Inscripcio al nou programa d’activitats formatives per a la gent gran

A l’octubre, la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família, Gent Gran i Promoció de la Salut posa en marxa un nou programa d’activitats formatives per a la gent gran amb cursos i tallers fins al desembre. L’objectiu d’aquest programa és fomentar l’envelliment actiu i saludable. Del 18 al 22 de setembre són les dates per inscriure’s a Serveis Socials (c. Santa Eulàlia, 40), de 9 a 14 h i tant ahir dilluns com demà dimecres a la tarda de 16.30 a 19 h.

 

Són prop d’una vintena de cursos i tallers: primer nivell del taller de la memòria, aula de manteniment de la memòria, curs d’iniciació a la informàtica, curs d’internet, caminem fent marxa nòrdica, txi-kung, activitat física dirigida gimnàstica en sec i piscina, balls country, taller de coordinació i activació muscular, taller de mandales, taller de relaxació i meditació, taller de ganxet i mitja, taller “Això serà cosir i cantar”, taller de modern lince dance-ball en línia, taller decorem el nadal, taller de decoració nadalenca amb patchwork, trobada d’amigues i amics de l’arxiu municipal de Vilassar de Mar.

 

 
Per evitar cues, hi ha canvis en el procés d’inscripció. La recollida de sol·licituds es realitza al carrer Santa Eulàlia, 40 tots els dies d’aquesta setmana fins el divendres 22 de setembre, al matí de 9 a 2 i aquest dilluns i dimecres de 2/4 de 5 a 7 del vespre. La llista d’activitats que entren a sorteig es podrà consultar el dilluns 25 de setembre al carrer Santa Eulàlia, 40. El sorteig es realitzarà l’endemà dimarts 26 de setembre a les 10 del matí al Centre Social Mossèn Josep Maria Galbany. I finalment els llistats de persones admeses per cursos i llistes d’espera es podran consultar des de divendres 29 de setembre al carrer Santa Eulàlia, 40.