Obert el termini per poder participar al certamen literari Vilassar de Noir

L’editorial Llibres del Delicte han convocat el segon Premi Vilassar de Noir de novel.la negra. La dotació és de 2.500 euros i l’anunci del guanyador o guanyadora es farà durant la cinquena edició del festival Vilassar de Noir que se celebrarà, si la Covid 19 ho permet, al mes d’octubre. Afanya’t i envia el teu original.

S’hi poden presentar totes les obres de gènere negre, policial o de misteri escrites en català. El premi per al guanyador o guanyadora és d’allò més important. 2.500 euros. Una quantitat que es pagarà en concepte de drets d’autor per l’edició de l’obra premiada en forma de llibre, tant en paper com en e-book, un cop el llibre sigui publicat durant l’any vinent, 2021.

L’editorial Llibres del delicte publicarà l’obra en el termini d’un any des de l’anunci del guanyador. També es reserva el dret a negociar amb els autors participants no premiats la possible publicació de les seves obres.

Els originals que han de tenir una extensió mínima de 150 fulls a doble espai i amb una tipografia de 12.

Les obres d’han d’enviar al correu electrònic vilassardenoir@gmail.com amb dos arxius. En un hi figurarà la novel.la amb el títol de l’obra. En l’altre, anomenat Plica, hi constaran les dades personals i de contacte de l’autor o autora.

La data límit per al lliurement serà el proper 16 de setembre a les 9 del vespre. L’autor o autora es compromet a què la novel.la presentada al Segon Premi Vilassar de Noir és inèdita, no ha estat presentada, sota cap format, en cap concurs

L’anunci del guanyador es farà en un acte durant el cap de setmana de la cinquena edició del festival Vilassar de Noir, que se celebrarà l’octubre  de 2020 a Vilassar de Mar. El guanyador, que serà avisat amb antelació, es compromet a recollir el premi en persona en l’acte d’entrega.