El grup musical “ProjecteJÚLIA” acaba d’enregistrar “El món caigut als peus”

El  grup musical, nascut recentment, anomenat ProjecteJÚLIA acaba d’enregistrar el single  “El món caigut als peus”, tema previ al llançament del seu primer EP, que serà editat a principis de la tardor d’enguany.

La formació musical està integrada per la vocalista Carol Romero, que composa les lletres, i el músic i guitarrista Jordi Picas, encarregat de composar la música.

Després d’una trajectòria en diverses bandes i projectes musicals per tot Catalunya, a principis de  l’any 2019 Romero i Picas es van conèixer i van formar el duet de versions acústiques “Línea Tres”, amb el qual van realitzen la seva primera presa de contacte amb el públic. Després de mesos de treball i bagatge per locals de música en directe van decidir donar-li forma a un projecte que tots dos tenien en ment i és en aquest moment quan neix “ProjecteJÚLIA”.

Pel que fa al perquè del nom del grup “ProjecteJÚLIA” (cal no confondre amb el duet alcoià “Júlia”), Romero ha manifestat que van escollir aquesta denominació ja que representa l’estima i afecte que posen en cada una de les històries que expliquen en les seves cançons i en record de la seva àvia, que s’anomenava Júlia.

La temàtica de tots els seus temes és diversa, amb molta química i plena de pinzellades biogràfiques, fent sempre referència a la societat actual, enfocant l’autoestima, els esforços que realitzen els estudiants que després han d’anar-se’n fora per construir-se un futur, la força i el despertar de persones per continuar endavant…  Històries quotidianes del dia a dia, on descriuen el que ens pot passar a qualsevol de nosaltres.

Picas ha explicat que les influències musicals que tenen és el rock dels anys 60 i 70, el rock en català i música electrònica.

El grup s’encarrega directament també de totes les passes que comporta el procés d’edició de l’EP (producció, masterització,  elaboració del videoclip….)