Nova etapa al Centre Cívic del Passeig

Recentment ha estat renovada la junta del Centre Cívic del Passeig. Està formada per Jaume Ponsola, que continua com a president, Agustín Cirujeda, vicepresident, i Josep Ribas, secretari. Ribas ha explicat a Vilassar Ràdio que, entre els principals objectius de la nova etapa que s’ha iniciat , s’impulsaran millores al servei de bar i restaurant, hi haurà una nova planificació de les sortides que realitzen en col•laboració amb agències de viatges, ja que es té la intenció que es facin mensualment i es crearà un carnet de fidelització que oferirà descomptes a les persones que s’inscriguin a vàries sortides.

Part de la planta baixa de l’equipament acollirà des d’ara exposicions de caràcter temporal on podran mostrar les seves obres artistes vilassarencs. La primera exposició que es presenta és “Natura adormida” d’Albert Fontanet. A més de les activitats i tallers que s’han vingut desenvolupant en els darrers temps, s’organitzaran, com a novetat, un curs d’informàtica, un altre d’ús de dispositius de telefonia i mòbil per a la gent gran, classes de capoeira, i sessions periòdiques de cinema-forum. La primera sessió tindrà lloc divendres 25 de novembre a les 9 del vespre.

S’iniciarà amb un sopar, després es projectarà el film “Dejádselo a Bugs” i la tertúlia posterior a comptarà amb la participació del director i guionista del film, Tomás González. Prèviament a aquest acte, divendres 4 de novembre a les 9 del vespre es projectarà “Desayuno con diamantes”. D’altra banda, l’entitat ha editat el número 1 de la seva publicació anomenada “Camí Ral 19” on informa de tota l’actualitat que genera el Centre Cívic.