Per Tots Sants, horari especial del cementiri municipal i dimarts 1 de novembre, autobús gratuït

cementiri-2Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, des de divendres 28 d’octubre al dimecres 2 de novembre, el cementiri municipal s’obre de 8 del matí a 6 de la tarda ininterrompudament. D’altra banda, dimarts 1 de novembre, l’Ajuntament torna a posar en marxa un servei d’autobús gratuït per facilitar l’anada i tornada al cementiri municipal. Sortirà des de l’Ajuntament a les 10, 11, 12, 13, 14 hores. Les sortides des del cementiri seran a les 10’30, 11’30, 12’30, 13’30 i 14’30 hores.
La freqüència de pas aproximada de l’autobús serà cada 25 minuts per a l’anada i d’uns 15 minuts per a la tornada. El recorregut d’anada inclourà les següents parades: Ajuntament, N-II estació de Renfe, Xinesca, Riera de Vilassar, CAP, Riera de Cabrils, Santa Rosa, Mercat, Montevideo i cementiri municipal. En el recorregut de tornada les parades seran: cementiri, av. Carles III, av. Eduard Ferrés, pavelló d’esports municipal i Ajuntament.
La Policia Local de Vilassar de Mar amb motiu del dia de Tots Sants desenvoluparà un dispositiu especial de trànsit per tal de facilitar l’accés al cementiri municipal. El dispositiu consistirà en presència policial fixa durant els dies 31 d’octubre i 1 de novembre en horari continuat de 08 a 19 hores. En relació amb l’ordenació del trànsit, restarà tallada la circulació en sentit descendent a l’avinguda Montevideo a l’alçada de la benzinera 38. Així mateix, es prohibirà l’estacionament al pàrquing del cementiri, autoritzant aturar-se únicament vehicles que portin persones amb mobilitat reduïda. Al mateix indret, el bus especial de Tot Sants tindrà la seva parada.