Nova edició del VidMar Festival

S’acosta el Nadal i tothom, qui més qui menys, ja s’afanya bé a comprar; bé a pensar què hi haurà sota l’arbre o què deixaran els reis. Una bona solució pot ser passejar-se, aquest cap de setmana, per Can Bisa. Torna a Vilassar de Mar una nova edició del VidMar Christmas Festival que se celebrarà des d’aquest dissabte a partir de les 11.00 del matí i fins diumenge a les 17:00 de la tarda.

Es tracta d’un espai cultural transversal i multidisciplinar en el qual diferents artistes i joves creadors ensenyen i venen les seves creacions.  En aquest gran aparador de disseny i moda, hi haurà una trentena de paradetes, també acull un munt d’activitats paral·leles. Hi haurà tallers, propostes, creacions en directe, gastronomia d’autor i música en directe.

Entre la multitud de propostes destaca la creació en directe d’un fulard de seda, un taller de macramé, l’elaboració de sabons artesanals i un workshop d’aquarel.les. Cal ressaltar que aquests tallers no seran gratuïts ja que es necessita material especialitzat per a realitzar-lo.

La dansa i la música en directe, de la mà de Maravint, Los Cometas, Mitus Arenys, Ananda Massa i Santi Velasco i Ocata són un bon al·licient per passejar, mirar i comprar. L’oferta del VidMar es complementa amb una selecció de cuina amb autor gràcies a diferents foodtracks que aparcaran a l’entorn de Can Bisa.

Aquest cap de setmana, art, disseny, música, poesia i moltes propostes creatives es donen la mà a Vilassar de Mar en el marc del VidMar Christmas Edition.