Lombao guanya el concurs Endolla’t al so del Maresme

Cultura a l’ordre del dia. El concurs de Música Jove Endolla‘t al so del Maresme ha atorgat, el premi al grup musical vilassarenc, Lombao, el passat dissabte a la Sala Pau Casals de Montgat

El trio musical està compost per la Clara Lombao, cantant vilassarenca del grup, l’Andrea Cárdemas i la Xènia Sánchez. Les tres van defensar els seus temes al concurs Endolla’t davant dels altres dos finalistes, Howl (de Cabrils) i Dom Dmain (Montgat).

Clara Lombao està molt contenta i il·lusionada pel premi aconseguit. Per a ella, tenir l’oportunitat de poder gravar en un estudi i que es faci difusió de la música és el millor de tot.

El Concurs de Música Jove del Maresme és una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, i pretén donar suport, promocionar els grups locals de música jove i donar cobertura a la nova generació de músics.

El concurs de Música Jove ha ofert dos premis, un per la categoria A, que va guanyar el grup Lombao, dirigida a grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, i com a mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors, i un per la categoria B, oberta a grups de la comarca del Maresme, els components dels quals tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i com a mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis del Maresme.

Però la música d’aquestes tres noies no acaba aquí, seran a la cloenda de la Plataforma Zero 2017 amb Miquel Moya i la Coral Sons i Trons aquest diumenge a la Sala Carrau a partir de les 19:00 del vespre.