II Jornada Creativitat Col·laborativa a Vilassar de Mar

L’associació de veïns del barri Casc Antic de Vilassar de Mar i Vilassarxa organitzen amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar la II Jornada de Creativitat Col·laborativa a Vilassar de Mar el dissabte 25 de novembre, a diferents espais de la nostra població.

La creativitat és el motor de la innovació en totes les àrees de l’activitat humana; el repte del segle XXI és aprendre a innovar de forma col·laborativa potenciant les iniciatives que cadascú pugui tenir amb les idees que ens arriba dels altres, no tan sols en l’àmbit artístic o expressiu sinó també en totes es àrees de la vida humana. Els espais de la Sala Roser Carrau, l’exterior de Can Bisa, la Sala Galbany i la Biblioteca Ernest Lluch i el seu entorn s’ompliran de tallers de la mà de diferents professionals que dinamitzaran les 19 sessions oferides. Santiago Niño Becerra, Basket Beat amb Josep Mª Aragay, Erik Maiquez, Eva Sevilla, Art social – Neret, 3pcoachingbcn, Alicia Mejías, Cristina Serra, Miguel Navarro, Plataforma Cinema VdM, Pep Oliveras, Sol Re Percussió, Consulado de Colombia a Barcelona amb Isabella Marin, Divendres a la Plaça del Rei i En Peu de Pau seran els encarregats de desvetllar la creativitat de totes les persones que hi participin.

Salvador Ordóñez, en representació de l’Associació de veíns del casc antic i Vilassarxa, ha explicat que “la jornada serà gratuïta i oberta a tots els públics però es demanarà a la consciència dels participants una taquilla inversa, si és que ho estimen convenient, per sufragar les despeses de l’organització” i ha subratllat que “hi haurà diferents actes per recollir diners en beneficis de diferents ong’s”.

La jornada, que es desenvoluparà de 9’30 del matí a 11 de la nit, acabarà amb la mostra del concurs de curts realitzats pels joves durant el dia i la projecció del film “Maudie, el color de la vida” a càrrec de la Plataforma Cinema VdM.