Pele MacLeod presenta la seva nadala

El músic Pele MacLeod ha passat pels estudis de Vilassar Ràdio per presentar el seu nou tema. Es tracta d’una canço nadalenca que porta per títol Nadal per sempre (amb tu). Vol dedicar bones festes a tots els vilassarencs i vilassarenques.

En Pele MacLeod és un enamorat del Nadal. Tenia moltes ganes de fer una nadala pròpia. Animada i pensada per trencar el concepte, a vegades tristot, que impregnen aquesta mena de cançons. El músic la va començar a fer fa un mes i mig. En plena voràgine creativa. I és que l’any que estem a punt de deixar enrere ha estat màgic per a ell amb molta feina i molt bones crítiques.

Un 2017 en el qual en Pele McLeod ha recollit premis. Va ser escollit per la prestigiosa revista Enderrock la cinquena cançó de l’estiu. I també es va dur altre guardó gràcies a un piano i el Camp Nou que el va portar a fer-se amb el prestigiós Maria Canals.

MacLeod no s’atura. Després de la Nadala el cap li bull d’idees. De fet, espera amb molta il.lusió poder treure el seu segon disc. Podria ser a finals de l’any que estem a punt d’entrar o a començaments de 2019. El músic està ple d’il.lusió de cara a l’any que estem a punt d’estrenar. Aposta per sortir de ritmes escocesos i sons més folks que han estat marca de la casa.

El músic Pele MacLeod és l’autor de la cançó “Vora el Mar” que parla dels amors sorgits a les nostres platges i que les noves generacions del nostre municipi se la saben com un himne.