Mozart, gran protagonista del concert de música clàssica d’aquest diumenge

Aquest diumenge, a partir de les set del vespre i a la Sala Carrau de Vilassar de Mar, nou lliurament del cicle de Música de Cambra a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Sant Cugat. En aquesta ocasió, la música clàssica serà la protagonista del concert. Així, s’interpretaran obres de Telemann, Haydn i Mozart. En destacarà la interpretació que farà la solista de violí Inés Issel Burzynska.

El programa per aquest diumenge inclourà:

  • Burlesque de Don Quixot de Georg Philipp Telemann
  • Obertura “Armide” de Joseph Haydn
  • Concert per a violí i orquestra núm. 3 en Sol Major de Mozart amb l’exquisida interpretació de Burzynhska. Una jove intèrpret tarragonina que ja ha actuat en orquestres tan prestigioses com l”Amadeus Chamber Orchestra” de la ràdio polonesa, la “Philharmonic Orchestra de Bialystok” i l'”Orquesta Sinfónica portuguesa de Braga” entre altres.

El concert per a violí i orquestra que va escriure Mozart quan tenia 19 anys. El seu caràcter alegre i brillant ha fet que sigui un dels concerts preferits del públic. Una peça que s’interpreta en els millors auditoris del món. El preu de les entrades és de 9 euros i es poden comprar a la Lliberia Index i una hora abans de la representació.