Els vilassarencs Simbiosi actuaran divendres a La Garrinada d’hivern d’Argentona

En la seva qualitat de flamants guanyadors del concurs musical Maresmusic, la banda vilassarenca Simbiosi actua, aquest divendres, a la popular Garrinada d’hivern d’Argentona. Serà a partir de les 10 de la nit a la Carpa de Can Doro amb entrada gratuïta.

Adjudicar-se el concurs de musica jove del Maresme, certamen organitzat pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, permet a Simbiosi ser presents en el cartell musical de la Garrivern d’Argentona. Els vilassarencs actuaran abans del grup Senyor Oca i també compartiran escenari amb diferents dj’s. La cita? Aquest divendres a la Carpa de Can Doro.

Simbiosi es va crear l’any 2016 amb un estil musical de reggae-fusió. La banda la formen Daniel Ocón (teclat i sintetitzador), pol Pla (guitarra i veu), Adrian Nuñez (baix elèctric), Biel Garcia (guitarra), Joan Biosca (saxo alt), Arnau Abadal (sexo tenor) i Salvador Indurain a la bateria. A més de l’oportunitat d’actuar a la garrinada d’hivern, el premi per haver guanyat el Maresmusic els permetrà gravar quatre temes en un estudi professional, rebre assessorament i acompanyament musical i la distribució dels seus temes en diferents plataformes digitals.

A Vilassar de Mar segueix la bona qualitat dels músics joves. Recordar, per exemple, que l’any passat, el trio Lombao, de la qual en forma part la vilassarenca Clara Lombao, també va guanyar la mateixa categoria del concurs Maresmusic. Un certamen que es presenta com a plataforma per donar suport i promocionar els grups locals de música jove, reconèixer la importància de la creativitat en el jovent i fomentar la professionalització del talent jove.