Montse Gual fa efectiva la seva renúncia com a regidora

 

 

Montse Gual, regidora de Joventut, Participació ciutadana, Igualtat i Transparència ha presentat la seva renúncia voluntària, per motius personals, al càrrec de regidora de l’Ajuntament després dels fets derivats de la gimcana nocturna del Juliol Jove” dels quals assumeix la responsabilitat política com a regidora de Joventut.

Gual ha volgut acomiadar-se i dirigir-se a la població a través dels nostres micròfons, l’altaveu de Vilassar Ràdio. La fins ara regidora ha explicat que la decisió està presa basant-se en els principis que aplica a la seva vida: “responsabilitat, honestedat, lleialtat, esforç i treball”. Gual ha reiterat les seves disculpes a la ciutadania en general i les famílies afectades en particular pel desenvolupament de la gimcana. Ha donat les gràcies als treballadors/es de l’Ajuntament, als companys de govern, als amics i sobretot a la seva família i ha acabat amb una reflexió per al plenari: “que treballin per la gestió responsable del bé comú”.

La renúncia ja és efectiva i les delegacions de les carteres que deixa, fins a l’entrada de la persona que la substitueixi, recauen de nou en l’alcalde Damià Del Clot. En el Ple ordinari de setembre, al qual Montse Gual ja ha comunicat que no assistirà, es donarà compte de la renúncia.