L’alcalde Damià del Clot dona per tancada políticament la crisi de la gincama

 

 

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, ha anunciat, avui en els nostres micròfons, i en una entrevista en exclusiva al nostre magazín matinal “Parlant de Tot“, que dona per tancada políticament, ha dit, la crisi derivada de la gimcana nocturna. Del Clot ha lamentat la renúncia voluntària de la regidora Montse Gual i ha anunciat que ja s’està parlant tant amb les famílies afectades com amb l’oposició. També s’han fet seves les recomanacions de l’Informe de la Síndica de Greuges que recamava propostes que el consistori ja havia endegat. Amb Del Clot hem repassat, aquestes i altres qüestions d’actualitat.

Damià del Clot ha valorat com a “molt complex” l’estiu que acabem de deixar enrere. El divendres 5 d’agost esclatava la notícia de la gimcana nocturna i, segons ell, excés de rebombori mediàtic per a ell, injust i tergiversat. Ha estat una de les situacions més dures que li ha tocat viure d’ençà que és alcalde de Vilassar de Mar.

La regidora Montse Gual va, des dels nostres micròfons, explicar detalladament els motius de la seva renúncia voluntària i l’alcalde ha explicat que estava molt bona feina i que no ha rebut un tracte just per part d’alguns mitjans de comunicació .

Gual va assegurar que se sentia sola, Del Clot ha dit que ho entén, però que mai va estar sola.

L’alcalde de Vilassar de Mar reitera, des d’aquesta casa, des de Vilassar Ràdio, les disculpes més sinceres a les famílies. De fet, la maquinària municipal ja es va posar en contacte tant amb les famílies com amb l’oposició. Del Clot assegura que la qüestió, la crisi, per a ell ja és políticament tancada.

La renúncia de la fins ara regidora Montse Gual es farà efectiva en la plenària d’aquest dijous. Ja hi ha substituta que agafarà les carteres que deixa bacants la renúncia voluntària de Gual, serà Marta Rovira.

Al marge de la qüestió de la gimcana, amb l’alcalde hem repassat altres temes d’actualitat com el carril bici segregat a Vilassar de Mar que serà efectiu el 2024 i que ocuparà el tram urbà del nostre municipi en el tram muntanya de la NII, en sentit. Es construirà amb els fons Next Generation de Brussel·les.

També hem abordat la qüestió de la seguretat a Vilassar de Mar. Com a tot Catalunya, es recuperen nivells delictius de prepandèmia. És per això que Del Clot ja ha demanat una reunió d’urgència amb els 30 alcaldes de la nostra comarca que s’asseuran, en breu, amb departament d’Interior de la Generalitat per abordar aquesta situació.

Sobre la nostra taula, els carrils bici desplegats i la manca de places d’aparcament que se n’han derivat a Vilassar de Mar. De les poc més d’un centenar que han desaparegut, Del Clot anuncia que s’està perfilant un pla per recuperar-ne 74.

Altres temes que han sortit a la conversa ha estat el canvi de gespa del Xevi Ramon o les obres de la coberta del pavelló d’Esports Paco Martín que, segons Del Clot, està pràcticament acabada i només restarien serrells administratius.