Més de 250 persones van participar aquest diumenge a l’Onada Solidària

Unes 250 persones van participar a l’Onada Solidària, organitzada pel Consell d’Infants, que es va realitzar aquest passat diumenge 17 de novembre a les 12 del migdia. Aquesta activitat, amb el lema “Mou-te pels drets dels infants”, compleix amb diverses propostes treballades al Consell d’Infants des de la seva creació: promoure les activitats entre infants de diferents escoles, fer més activitat física  i fer activitats per contribuir amb causes solidàries. El recorregut es va poder fer a peu o corrent.  Amb la inscripció, es va donar un obsequi, en concret un mocador del Consell d’Infants, a tots els participants.

També es va celebrar  des de les 11 del matí a la plaça de l’Ajuntament una mostra de projectes solidaris de les escoles, projectes a on es destinaran els diners recollits de l’onada solidària.

També es va poder veure el vídeo enregistrat amb nens i nenes de Vilassar de Mar per mostrar l’educació que somien els infants, amb les propostes que van prioritzar-se el curs passat en el Consell d’Infants al voltant d’aquest tema.

A les 1 de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament, va haver-hi l’acte presentació del nou Consell d’Infants (curs 2019-2020), el comiat als consellers i conselleres que l’han deixat i la commemoració dels drets dels infants amb la lectura d’un manifest.

En el transcurs de l’acte es va anunciar que Blanca Arechaga, consellera de Vilassar de Mar en el transcurs del curs 2018-2019, va ser escollida vicepresidenta infantil del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC).