El 17 de novembre, onada solidària pels Drets dels Infants i constitució del nou Consell d’Infants

El Consell d’Infants de Vilassar de Mar, en el marc del Dia del Drets dels Infants, ha organitzat el 17 de novembre una onada solidària i posterior recorregut a peu o corrent en una marxa d’uns 1.400 metres pel passeig Marítim. Aquesta activitat, amb el lema “Mou-te pels drets dels infants”, compleix amb diverses propostes treballades al Consell d’Infants des de la seva creació: promoure les activitats entre infants de diferents escoles, fer més activitat física -on també puguin participar els infants més grans- i fer activitats per contribuir amb causes solidàries.

Els actes començaran a les 11 h, a la plaça de l’Ajuntament, amb una mostra de projectes solidaris de les escoles, projectes a on es destinaran els diners recollits de l’onada solidària. També es podrà veure el vídeo enregistrat amb nens i nenes de Vilassar de Mar per mostrar l’educació que somien els infants, amb les propostes que van prioritzar-se el curs passat en el Consell d’Infants al voltant d’aquest tema.

A les 12 h, al passeig Marítim (altura pl. de l’Ajuntament), tindrà lloc l’onada solidària amb la participació de totes les persones inscrites. Després, començarà la marxa que es podrà fer caminant o corrent i que no serà competitiva. Les inscripcions tenen el preu de 3 € per persona, 2 € en cas de famílies nombroses o monoparentals. Amb la inscripció, es donarà un obsequi –un mocador del Consell d’Infants-, fins a exhaurir existències. Les inscripcions per participar a l’onada solidària ja es poden fer a les escoles de primària a través de l’AMPA, AMIPA o AFA de cada centre. Els diners recollits aniran destinats a projectes solidaris. Cada escola els destinarà a un projecte diferent.

Després de la celebració de l’onada solidària i la marxa, a les 13 h, a la plaça de l’Ajuntament, hi haurà l’acte presentació del nou Consell d’Infants (curs 2019-2020), el comiat als consellers i conselleres que el deixen i la commemoració dels drets dels infants amb la lectura d’un manifest.