Margarida Tarrida rep la Medalla Centenària

Aquest passat dijous 29 de juliol, a les 12 del migdia, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià ºdel Clot i la regidora Núria Arasa van lliurar a Margarita Tarrida Calvo la  Medalla Centenària.

Nascuda el 10 de juny de 1921, aquesta vilassarenca d’adopció, que va arribar al nostre municipi fa una vintena d’anys, s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta distinció que atorga la Generalitat de Catalunya. I, també, molt sorpresa perquè els seus fills no li havien dit que aquest dijous seria la protagonista.

Tarrida, als seus 100 anys, es troba en un molt bon estat de salut, segons ens explica l’Agustí; un dels seus sis fills. De fet, segons ens relata “es mou per casa de manera autònoma”.

Nascuda a Barcelona, al barri de la Sagrera, va viure molts anys a Horta abans de traslladar-se, de manera definitiva, a Vilassar de Mar; municipi al qual va anar a parar perquè hi resideix una de les seves filles.

Tot i que va començar a treballar de modista, i vídua des de fa molts anys, s’ha dedicat tota la vida a pujar els seus sis fills que li han donat un munt de nets i besnets.

La Margarita és mare d’en Ramon (aparellador), de l’Agustí, catedràtic de Matemàtica a la Universitat Autònoma de Barcelona,  de la Margarita (llicenciada en Geografia i Història), de la Maria Mercè (que es dedicava al món de les assegurances), de la Montserrat (que és professora) i de la Immaculada, que és arquitecta.

Persona molt religiosa i molt catòlica, Margarita Tarrida destaca per la seva capacitat per ajudar els altres, per ajudar i per vetllar per tal que la seva família i els seus estiguin el millor possible.

Ahir dijous vam informar a l’espai “Crònica”: