L’esportista vilassarenca Ona Batlle ha estat fitxada pel Manchester United

La futbolista vilassarenca Ona Batlle s’ha convertit, des de mitjans del passat mes juliol, en nova jugadora del Manchester United anglès després de desvincular-se del Llevant, club en el qual havia jugat les dues darreres campanyes. La defensa s’ha mostrat encantada d’afrontar el repte, diu, de vestir-se de vermell.

Batlle ha mostrat la seva alegria i ha declarat sentir-se afalagada per l’interès demostrat per l’equip mancunià per fer-se amb els seus serveis. La defensa de Vilassar de Mar, que juga de lateral dret i que té una enorme projecció al seu davant, ha declarat que la seva intenció és la de millorar cada dia.

Als seus 21 anys, sap que a Anglaterra la Lliga és molt intensa. Per la seva banda, la seva nova entrenadora Casey Stoner s’ha desfet en lloances. Per a ella, Ona Batlle aportarà al Manchester United la seva mentalitat ofensiva i el seu ritme increïble, ha dit.

La jugadora de Vilassar de Mar, internacional absoluta ja amb la selecció estatal, era desitjada tant pel FC Barcelona, club en el qual es va formar, com del Reial Madrid que, definitivament, ja ocupa la plaça que va deixar el CD Tacón a la Lliga Iberdrola.

De moment, Batlle serà jugadora del Manchester United fins l’any 2022 Amb la possibilitat d’estar-s’hi una campanya més.