L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha establert els criteris per autoritzar les parades de roses i/o llibres al carrer per a la diada de Sant Jordi d’estiu, el 23 de juliol. Les sol·licituds per a les persones interessades es podran presentar per via telemàtica o presencial fins al 19 de juliol

Aquest dimarts 14 de juliol, l’empresa de manteniment viari farà una actuació de millora de la seguretat viària amb el repintat de diferents passos de vianants als carrers Narcís Monturiol, Eduard Ferrés, Lluís Companys i Ronda Vilassar. L’actuació pot provocar talls puntuals de trànsit i la previsió és que estigui acabada en tres dies.

L’escriptor Rafael Nadal estarà el proper dijous 16 de juliol a la Llibreria Índex, signant exemplars de la seva última novel·la “Mar d’estiu, una memòria mediterrània“. 

La futbolista vilassarenca Ona Batlle acaba d’anunciar el seu fitxatge pel Manchester United. Després deL seu pas per Barça, Madrid, i Llevant, la defensa internacional aterra ara a la Premiere League femenina.

Com cada dia repassarem les dades del coronavirus a Vilassar de Mar, que publica el Departament de Salut de la Generalitat als voltants de les 13 h. 

Farem una volta per l’actualitat de la comarca del Maresme i el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.