Fins el 7 d’agost us podeu inscriure al Repte de l’estiu 2mil20actiu

En motiu de la COVID-19, enguany l’Ajuntament ha suspès els tornejos que cada any organitza durant l’estiu de Vòlei platja, Bàsquet 3×3 i Tennis platja. Per aquesta raó, la Regidoria d’Esports, juntament amb les de Joventut i de Comunicació, ha buscat una alternativa perquè els vilassarencs i les vilassarenques s’animin a fer activitat física i esport de manera responsable i segura.

Es tracta del Repte de l’estiu 2mil20actiu, amb propostes esportives setmanals des de l’App Vilassar de Mar per a dispositius mòbils. El Repte es realitza amb el lema “Mou-te amb seny”.

El termini d’inscripció es va obrir fa setmanes i ha quedat prorrogat fins el 7 d’agost.

En aquest web es pot veure el video que hem elaborat en motiu d’aquest Estiu Actiu 2020 especial. En el vídeo es veuen imatges d’algunes persones que han anat fent els primers reptes, així com també imatges dels casals d’estiu organitzats al municipi. La cançó és una composició del músic vilassarenc Enric Neddermann, que també surt al vídeo acompanyat dels també vilassarencs Miquel Galocha i Pau Jover. Els tres formen part del grup de rumba vilassarenc Sant Pau Rhumb Band.

Recordem que el primer repte va arribar la setmana del 13 de juliol.  

Conscients de la importància que l’activitat física representa per a la nostra salut, i més després de tant temps de confinament, s’ha creat una proposta divertida, variada i per a totes les edats, per animar a tothom a sortir a fer activitat física de forma segura: activitats individuals, en parelles o amb membres de la mateixa unitat familiar.

En què consisteix el Repte?

  • Durant juliol i agost es plantegen una sèrie de reptes esportius setmanals a través de l’App Vilassar de Mar (apartat Destacats).
  • Cal inscriure’s emplenant el formulari d’inscripció mitjançant l’APP Vilassar de Mar, que es pot descarregar al mòbil. Cada setmana es rep la notificació del repte de la setmana. Hi ha temps de fer-lo des de la seva publicació fins al 28 d’agost. Un cop fet, s’ha d’adjuntar una fotografia.
  • Si es fan 6 dels reptes proposats, s’aconseguirà la samarreta tècnica de l’estiu 2mil20actiu.