L’Especial Eleccions al Parlament 2012 de VdM’TV ja a Internet

VdM’TV, la televisió municipal per Internet de Vilassar de Mar, ha elaborat un programa Especial Eleccions al Parlament 2012 que ja està disponible a Internet: http://tv.vilassardemar.cat. El programa parla dels resultats a Vilassar de Mar i a Catalunya, copsa l’opinió de la gent del carrer en el dia de les votacions, i analitza els resultats amb els representants del partits polítics que hi concorrien i que tenen formació a Vilassar de Mar: CiU, ERC, PP, ICV-EUiA, PSC, CUP i SI.

El programa ha estat possible gràcies a la implicació de tot l’equip de Vilassar Ràdio i els col•laboradors tant de l’emissora de ràdio com de la televisió municipal: Jaume Cabot, Xavier Boluda, José García, Jordi Argilaga, Cristina Lancho, Robert Maza, Kim Cabot, Bernat Casares, Arnau Argilaga, Laura Campillo, David Martos, Marta Roca, Margarida Vernetta, Joana Hernàndez, Oriol Fort i Suly Ghazuant.

Per al regidor de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Laureà Folch, “l’esforç fet per tot l’equip de Vilassar Ràdio i VdM’TV demostra l’aposta ferma i decidida de l’Ajuntament per fer arribar al vilatà una informació de proximitat i de qualitat”.

El programa Especial Eleccions al Parlament 2012 es pot veure:
– A VdM’TV, en el següent enllaç directe:
http://tv.vilassardemar.cat/TVRVilassar.html?ir=706
– Al web municipal, en el següent enllaç:
http://www.vilassardemar.cat/actualitat/noticies/lespecial-eleccions-al-parlament-2012-de-vdmtv-ja