Les activitats a favor de la Marató de TV3 a Vilassar de Mar recullen més de 6.000 euros

Les activitats que a Vilassar de Mar s’han desenvolupat aquest desembre per donar recolzament a la Marató de TV3 han recollit en total 6.015 euros. Enguany. Els diners de la Marató serà per lluitar contra les malalties infecciones, algunes lleus, com ara la pneumònia, la grip, la gastroenteritis o les infeccions urinàries i altres força més complicades com la meningitis, la tuberculosi, el VIH, l’hepatitis o la sèpsia.

Desglossem les activitats realitzades:

 

Els actes es van iniciar dilluns 11 amb una xerrada a la Biblioteca Ernest Lluch sobre aquestes malalties, a càrrec de Laura Roig.

 

Dissabte 16 es va celebrar l’acte anomenat Vilassar de Mar per la Marató, organitzat per Vilassar Ràdio, Patronat Parroquial i GOVI. Va consistir en una cercavila, amb presència dels Strèpits, fins a l’Ateneu, o va haver-hi xocolatada, música, amb els Alocs and Roll, la Turrunats Band i els 9’s A Cors, Kopil Roca, etc. ball amb Vine i Balla i sortejos de regals entre els quals un pernil i un televisor, gràcies a la col•laboració de molts comerços de la nostra vila. Es van recollir 810 euros.

 

El mateix dissabte tenia lloc la sisena edició del Festival de Màgia Solidària a la Sala Roser Carrau amb les actuacions del mag Roma, Michelle, Naip, i el mag Diego Isaac Jurado, Txema, el mag Jan, el mag Diver, mag Ramó, mag Òscar, mag Dodó i J and J Màgic. Es van recollir 585 euros. Des de l’associació Magic Grup Maresme han explicat que el festival va tenir un segon objectiu solidari , que van fer una donació de menjar per l’associació ASSIS per a persones sense sostre.

 

Diumenge 17 al matí va celebrar-se un munt d’activitats organitzades pel Grup Organitzador del Veral de l’Ocata amb el suport de vàries associacions de mares i pares d’alumnes de les escoles. Va haver-hi tómbola, esmorzar, mercat de robes, performances, i les actuacions solidàries d’Strèpits i Enric Neddermann, i es van vendre calendaris per al 2018 de l’escola Els Alocs. Es van recollir 3600 euros, 400 menys que l’any passat, segons ha explicat Eva Monràs, en representació del Grup Organitzador del Veral de l’Ocata.

 

I el mateix diumenge, a l’Ateneu, l’escola de dansa Madó va fer el seu tradicional Ball per la Marató, amb balls de jazz i hip hop. Es van recollir 1.020 euros.