El Mercat Municipal organitza un joc sobre l’ ingredient secret d’aquest Nadal

S’ha obert el termini per participar en el joc “Quin és l’ingredient secret d’aquest Nadal?” del Mercat Municipal de Vilassar de Mar, una activitat organitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Diputació de Barcelona que consisteix en una gimcana familiar adreçada al públic infantil i familiar. Es tracta d’una proposta lúdica que té com a objectius, per una part, donar a conèixer els mercats municipals i aprofundir en la idea del mercat com a rebost, posant-los en valor com a espais de ciutadania que ofereixen atenció personalitzada i productes de qualitat i de proximitat propiciant el comerç sostenible, i per una altra part, apropar les famílies al mercat municipal, oferint-los una activitat de lleure que transmeti els valors de la compra al mercat i emmarcat en les dates senyalades: les festes de Nadal.

 

 
Aquesta proposta lúdico-educativa està orientada especialment a les famílies, però hi pot participar tothom, és oberta a qualsevol persona: aquesta gimcana es pot fer a qualsevol hora, és autoguiada, i s’hi participa en família o individualment. La gimcana està formada per proves, cadascuna de les quals conté un enigma per resoldr i els enigmes estaran penjats arreu del mercat en forma de cartells. Cada prova té com a resultat una paraula, i les inicials de les respostes porten a descobrir l’ingredient secret del Nadal. Un cop descobert, es diposita la butlleta amb la resposta a una bústia específica. Entre aquells que l’encertin se sortejaran 3 jocs infantils.

 

 
Hi ha temps d’omplir les butlletes fins el 9 de gener. El dia 10 de gener es farà el sorteig i el dia 13 de gener es lliuraran els premis a les tres butlletes guanyadores.