L’ANC de Vilassar de Mar proposa un cap de setmana intens d’activitats reivindicatives

Cap de setmana intens pel que fa l’agenda d’activitats de la secció vilassarenca de l’Assemblea  Nacional Catalana. Aquest divendres, xerrada sota el títol Transformem la Societat, a la Biblioteca del nostre municipi, a partir de les set de la tarda. El dissabte, 72 vilassarencs i vilassarenques seran a Perpinyà per fer costat a l’expresident Carles Puigdemont amb l’autocar noliejat des del nostre municipi. I, diumenge, 1 de març, acte per commemorar els 10 anys d’una de les primers consultes que es van fer a Catalunya al voltant de la independència.

  • Transformem la societat amb la lluita no violenta és el títol de la xerrada d’aquest divendres. Intervindran Pepe Beúnza, que és un dels primers objectors de consciència al servei militar de l’estat espanyol, i Jordi Armadans, director de la Fundació per la Pau, que ens explicaran les seves experiències en la lluita pacífica. L’andalús Pepe Beúnza és considerat el primer objector de l’estat espanyol. Amb diferents judicis i condemnes, porta molts anys instal·lat al Vallès Oriental i, fins que es va jubilar, va treballar com a tècnic al Parc Natural del Montnegre i el Corredor ja que és enginyer tècnic agrícola de professió. Jordi Armadans, periodista i politòleg, és un dels grans defensors del diàleg com a via per solucionar conflictes. És president de la Fundació per la Pau. Aquest acte, aquest divendres, a les set del vespre a la Biblioteca de Vilassar de Mar.
  • El dissabte, 72 vilassarencs i vilassarenques seran a Perpinyà per fer costat a l’expresident Carles Puigdemont en l’acte convocat pel Consell de la República. Hi seran amb l’autocar que s’ha noliejat des de la secció local de l’ANC del nostre municipi.
  • Però els actes de l’Assemblea no acaben aquí. Aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia a la plaça de l’Ajuntament, se celebren 10 anys d’una de les primeres consultes sobre la independència que es van celebrar el 28 de febrer de 2010. A l’acte hi intervindrà la Tropa Teatre i comptarà amb les connexions en directe amb Musica per la Llibertat i Jordi Pesarrodona, regidor de Sant Joan de Vilatorrada, des del Pla de Lledoners. Amenitzarà la trobada el Grup de música Escamot Groc.