Laia Esquís viu un 2019 rodó: campiona del món, d’Espanya i de Catalunya de trial en bicicleta

Laia Esquís, als seus 13 anys, celebra un 2019 rodó. Aquesta veïna d’Òrrius i que fa vida a Vilassar de Dalt, s’ha proclamat aquest estiu campiona del món, de Catalunya i d’Espanya de trial en bici. Ha passat pels nostres estudis per explicar les seves sensacions amb el triplet a la butxaca, per parlar-nos de nous reptes i per demostrar que, tot i la seva extrema joventut, té el cap molt ben ordenat

Laia Esquís recorda l’èxit mundial aconseguit, aquest estiu, a Polònia. Amb la medalla d’or ja penjada al coll reviu uns moments en els quals “no hi havia paraules i m’abraçava i plorava amb tota la meva família”. Se sent “orgullosa i feliç” per l’èxit aconseguit. Ambiciosa, explica quins són els seus objectius. “Revalidar el títol” i proclamar-se “la millor del món en categoria absoluta”.

Laia Esquí agraeix aquest esport que l’ha feta “madurar”, diu. Entrena amb ganes. Dues horetes diàries que li serveix per “esvair-se” del seu dia a dia. Amb 13 anys i cursant segon de la ESO, té els mobles del cap perfectament ordenats. Somia en dedicar-se professionalment a alguna cosa relacionada amb el món de l’esport.

La Laia ha passat pel “Parlant de tot“. Podeu escoltar l’entrevista que li ha fet Jaume Cabot aquí.