El vilassarenc Carlos Daniel, campió de Catalunya de Pitbike 190 cc

El pilot vilassarenc Carlos Daniel, Carlitos, s’acaba de proclamar campió de Catalunya en la categoria de Pitbike 190 cc. Malgrat haver decidit fer una aturada aquest 2019, per prendre’s un any de descans, el cuquet de la benzina que porta inoculat el va fer tornar-se a pujar a la moto. L’ajuda del web www.pitbikegp.com, ha estat cabdal per tal que el vilassarenc guanyi el títol. Carlitos, com el coneixen en els circuits espera el proper mes de març. Tornarà a començar el campionat de Catalunya i tornarà a posar-se al damunt de la seva moto. Amb la mateixa il.lusió de sempre.

De fet, aquest 2019 l’havia escollit per a descansar. Al final, però, la temptació va ser massa gran. Ara, en una moto més petita que no pas la de 2018. Amb les seves habilitats i com que ja coneixia la categoria i, sobretot, la moto; campió de Catalunya. Per tercera vegada a la seva carrera. Un currículum espectacular al que hi hem de sumar un sotscampionat català.

Com sempre, és un esport dur. Ell i el seu inseparable amic i mecànic, en Ruben Sió s’ho fan pràcticament tot. Moltes hores d’esforç i de dedicacióEl proper març de l’any 2020, el tornarem a trobar dalt de la moto esperant el pòker de campionats de Catalunya. Pots seguir, de ben a prop, el pilot vilassarenc tant a FB com a Instagram al seu compte @carlitosdm21