Travessia solidària Vilassar de Mar, a benefici de la Fundació Vicente Ferrer

El dissabte 5 d’octubre, el Club Nàutic de Vilassar de Mar, l’Ajuntament i l’Associació Aigua Solidària organitzen la segona edició de la travessia solidària per recollir fons per a la construcció d’un embassament per a les comunitats rurals d’Anantapur (Índia), regió on la Fundació Vicenç Ferrer treballa fa 50 anys per lluitar contra la pobresa i la discriminació de les castes baixes. L’embassament recollirà l’aigua procedent de la riera local anomenada “Tulasivanka” i de la pluja, i servirà per alimentar un total de 23 pous en superfície. Amb l’aigua recollida podrà regar un total de 50 acres (20,23 ha.) beneficiant de manera directa a 23 famílies d’agricultors i a 548 famílies de forma indirecta. La travessa (nedant) es podrà fer en tres distàncies: 4 km, 1,5 km i 200 m kids (adults 15 euros / Kids 10 euros). Les inscripcions es poden fer a través del web www.cnvilassar.com. Més informació: aiguasolidaria.org.

Jesus Magem president Club Nàutic ha manifestat que aquest projecte ha tingut molt bona acollida al nostre poble i ha subratllat que hi col·laboren l’Ajuntament i Aigües de Vilassar. A hores d’ara hi ha unes 200 persones inscrites, aproximadament.

David Camps portaveu d’Aigua Solidària ha mostrar molt content que el Club Nàutic es mostrés receptiu a realitzar aquesta travessia i ha recordat que l’any passat es van recaptar més de 3000 euros.

Els dos han passat pel “Parlant de tot“. Si voleu podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.