La vilassarenca Bad Gyal, guardonada com a millor artista espanyola en els premis MTV

 

La vilassarenca Alba Farelo, coneguda en el món de la música com Bad Gyal, ha estat guardonada, aquesta passada nit a Dusseldorf, com la millor artista espanyola en els premis MTV. Ha superat, doncs, la també catalana Rosalia que optava a cinc nominacions. La gran triomfadora de la nit ha estat l’estatunidenca Taylor Swift.

Swift s’ha emportat el premi a millor artista i també a millor artista pop, millor vídeo llarg i videoclip curt. Rosalía, la cantant catalana de Sant esteve Ses Rovires i que optava a cinc premis –millor artista, millor artista llatina, millor cançó per “Despechá”, millor videoclip llarg per la presentació a TikTok de “Motomami” i millor artista espanyola, ha marxat amb les mans buides.

 

I és que la vilassarenca Bad Gyal ha estat qui ha rebut el premi a millor artista espanyola, una categoria a la qual també optaven, a més de Rosalía, el canari Quevedo, els bascos Fito & Fitipaldis i el manxec Dani Fernández.

Gyal ha enviat un missatge d’ agraïment per aquest premi als seus i seves fans pel seu recolzament:

Bad Gyal, filla de l’actor Eduard Farelo, és una autèntica estrella consagrada de la música urbana a escala mundial. Autora d’èxits com “La prendo” o “Fiebre”, l’any 2020 va guanyar el Latin Music Italian Awards per “Alocao”, que interpretava amb Omar Montes.