La UE Vilassar abaixa el teló agraint l’esforç de la plantilla i la massa social

Malgrat ser un, per no dir el més, pressupost més baix de la Tercera Federació, la Unió Esportiva Vilassar tanca una temporada, la del Centenari, absolutament històrica. No només en l’àmbit esportiu, sinó també en el social. Moment de fer balanç després d’haver caigut, aquest diumenge, eliminats, en primera ronda en el play-off d’ascens a Segona Territorial davant del Badalona per un global de 4 gols a dos a l’eliminatòria.

Amb la plantilla de vacances i amb una feinada impressionant, ara mateix, en els despatxos del Xevi Ramon, per planificar la propera temporada, el conjunt blanc-i-vermell ens ha fet arribar un comunicat en el qual agraeix l’esforç de la plantilla i la massa social. El comunicat fa balanç d’un curs en el qual, per cert, els homes que prepara Alberto Aybar Peque han acabat en una més que meritòria tercera plaça, jugant el play-off d’ascens i havent perdut només 1 partit a casa en tota la temporada. Va ser un llunyà 8 d’octubre de 2023 caient davant de L’Hospi.

En el comunicat, doncs, la Unió Esportiva Vilassar de Mar vol agrair l’staff tècnic, amb el mataroní Alberto Aybar Peque al capdavant, que es van voler quedar en el club malgrat que la temporada anterior, la 22-23, fos molt dolenta per l’entitat de Vilassar de Mar.

Arribant, fins i tot, a perdre la categoria tot i que, gràcies al sempre complicats ascensos i descensos compensats del futbol català, van poder mantenir-se a la Tercera Federació des dels despatxos i no baixar a la Lliga Elit. L’equip tècnic va apostar per seguir defensant els colors blanc-i-vermells i la Unió Esportiva els vol agrair, ara i públicament, l’enorme feina feta en aquesta temporada històrica pel club de casa nostra.

El comunicat també vol agrair,  i molt, el compromís, la lluita i l’entrega dels jugadors, de la plantilla que, recorden, ha estat formada, en bona part, per jugadors molt i molt joves.

En aquest sentit, volen posar en valor els moments, les imatges que es van viure al Xevi Ramon, aquest diumenge, on malgrat no haver pogut seguir endavant amb el play-off d’ascens, plantilla i aficionats van viure moments molt emotius amb signatures de samarretes i bufandes, abraçades i fotografies que queden, sempre, per al record amb els protagonistes d’aquesta gran temporada que, ara sí, ja ha abaixat el teló per a la Unió Esportiva.

No s’han volgut oblidar de la Comissió del Centenari de la Unió Esportiva, que va estar treballant per pensar, organitzar i preparar un munt d’actes de reconeixement a aquesta entitat del nostre municipi. Una UE que, aquesta sí, que és més que un club.

En 100 anys de vida, moltes, moltíssimes famílies de Vilassar de Mar han tingut, com a mínim, una persona vestint els colors blanc-i-vermells. Una comissió, destaquen en el comunicat, que ha fet xerrades, col·loquis, sopars, concerts i una fantàstica exposició, que es va allotjar al Museu Monjo, i que va ser, per cert, la més visitada de la història de la pinacoteca de Vilassar de Mar. I és que, com diu el comunicat, els vells rockers mai moren

Finalment, i des de l’avinguda Eduard Ferrés, es vol tenir un record molt especial per a patrocinadors, Federació Catalana i, molt especialment, a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Temporada absolutament històrica, doncs, per a una Unió Esportiva que, sense cap mena de dubte, rep, també, les nostres felicitacions. Cada dilluns, des d’aquest informatiu, hem informat dels partits del cap de setmana dels homes de Peque. De fet, i en pocs dies, tindrem els nostres estudis al tècnic per posar pany i forrellat a la temporada.