Juan Díaz, escollit alcaldable de Ciutadans a les properes municipals

L’actual regidor i portaveu de Ciutadans a Vilassar de Mar, Juan Díaz, ha estat confirmat recentment per la direcció nacional del partit alcaldable d’aquesta formació política per a les properes eleccions municipals. Díaz és enginyer en organització industrial i màster en prevenció de riscos laborals. És afiliat de Ciutadans de 2011 i a més regidor i portaveu del grup municipal, exerceix diverses responsabilitats en el partit com a coordinador de l’agrupació de Vilassar de Mar i coordinador territorial de Barcelona Est.

Diaz ha manifestat a Vilassar Ràdio que encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió. Ha explicat que la formació vilassarenca va confeccionar una candidatura de consens, que va ser ratificada per la direcció nacional. Pel que fa a la seva composició, ha afegit que en formen part persones de Vilassar de Mar, de diversos sectors professionals i de diversos barris del nostre poble i l’ha qualificat de “plural, transversal, amb persones preparades i amb moltes ganes de treballar”.

Díaz ha avançat que tenen el programa electoral quasi tancat, en què “es prioritzen qüestions com la seguretat ciutadana, la cultura, la revitalització econòmica i l’assistència a les persones”.

L’objectiu és que “Vilassar de Mar deixi d’estar identificat exclusivament amb l’independentisme i que sigui identificat amb la qualitat de vida i amb el benestar”.Finalment Díaz ha afegit que volen treure el resultat més alt possible en les votacions dels comicis municipals per a ser “decisius”. El 3 de maig Ciutadans farà un sopar intern només per als seus militants per a continuar engegant motors de cara a la propera campanya electoral.