Aquest matí des de les 8 h s’ha produït un operatiu conjunt de Mossos d’Esquadra i Policia Nacional a diversos pobles i ciutats, entre ells Vilassar de Mar. Segons han informat Mossos, es tracta d’un operatiu contra una xarxa que llogava pisos particulars, deixaven de pagar lloguer i els convertia en pisos turístics sense permís dels propietaris.

Segons va publicar l’agència EFE, una festa al Maresme amb prop de 60 persones, pot haver estat causa d’un brot de covid-19. Metges de l’ambulatori de Vilassar de Dalt van efectuar ahir dimecres, dia 9, proves PCR a prop d’una desena de joves que van prendre part en aquesta festa, a causa dels símptomes que presenten i que són compatibles amb els del Coronavirus. Encara no es disposa dels resultats del test.

Adif arranja provisionalment el mur malmès pel temporal Glòria
ahir dijous van començar els treballs al tram entre la platja i les vies del tren comprés entre la sortida del pas soterrani de la Ronda Vilassar i el del Torrent d’en Cuyàs.

Amb motiu de la Covid-19, enguany l’ajuntament ha suspès els tornejos que cada any organitza durant el mes de juliol de vòlei platja, bàsquet 3×3 i tenis platja. No obstant això, la regidoria d’esports, juntament amb les de joventut i de comunicació, ha buscat una alternativa, es tracta del repte de l’estiu 2mil20actiu, amb propostes esportives setmanals des de l’App Vilassar de Mar per a dispositius mòbils. Les inscripcions ja estan obertes i el primer repte arribarà la setmana que ve.

El mes de març s’havia d’inaugurar l’exposició “Els veïns de sota” el fotògraf vilassarenc Marc Casanovas, l’exposició, un recull de fotografies subaquàtiques preses prop de casa nostra i que suposen una bona oportunitat per conèixer la fauna marina més propera es podrà veure a partir de demà a Can Bisa.

El músic Vilassarenc Pep Mendoza s’ha enrolat amb la mítica companyia teatral “La Fura dels Baus“. Ha arranjat les peces musicals del seu nou espectacle, “NN” les sigles de nova normalitat, i no només això, ha marxat de gira amb la companyia per interpretar les cançons en directe amb la seva guitarra.

Demà dissabte al Bardemar del nostre poble arriba el concert i l’humor de Daniel Higiénico presentant el seu nou disc “Esperando a Robin Hood” i una selecció de les millors cançons de la seva extensa discografia. Humor, reflexió i música.

Un dia més ens farem ressò de les dades sobre el Coronavirus a Vilassar de Mar, dades que publiquen des del Departament de Salut de la Generalitat sobre les 13 h del migdia.

Hem repassat l’actualitat de la comarca del Maresme i el temps amb el Servei Meteorològic de Catalunya.