Fins al 14 de febrer es poden fer les inscripcions a la rua de Carnaval

Ja estan obertes les inscripcions a la rua de Carnaval, una de les festes més multitudinàries que es celebren a Vilassar de Mar i on l’any passat van participar 12 comparses i més de 850 persones. Totes les comparses que vulguin optar a premi hauran de tenir un mínim de 10 components i inscriure’s fins al dimarts 14 de febrer al registre general de l’Ajuntament de Vilassar de Mar presentant la sol•licitud específica que es pot trobar a l’Ajuntament o penjada al web municipal.

 
Els premis del concurs de comparses repartiran un total de 3.400 €: 700 €, 600 €, 500 €, 400 € i 300 € a les 5 primeres comparses, un premi de 200 € per a la reina del Carnaval, un premi Toni Linares per a la millor carrossa consistent en una escultura i 700 €, i un premi a la simpatia, per votació popular, que consistirà en una panera de productes d’alimentació.

 
La rua, que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer, sortirà a les 18 h des del carrer Sant Artur i des d’allà el circuit transcorrerà pels carrers Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Mestral i finalitzarà a la plaça Tarradellas. Enguany com a novetat, cada comparsa farà una exhibició específica d’una durada de 2 minuts com a màxim a la plaça Tarradellas, lloc on enguany es celebrarà el ball de Carnaval, a l’aire lliure, amb disco-mòbil.