David Martos, un famós que has de conèixer

Coneixes a Benxamín Alvariño, presentador de la Keynote de l’escopinya? i a Yésica Navarrete? la creadora del positivisme a la tassa? Aquests són alguns dels 100 famosos que no coneixes, i que s’inclouen al llibre escrit per Álex Martínez Vidal, Tomás Fuentes i el Vilassarenc David Martos.

Martos (Vilassar de Mar, 1991), va passar pel “Parlant de tot” per repassar la seva trajectòria professional, des dels seus inicis a Vilassar Ràdio, presentat “Planeta Martos” primer, i copresentant “Estem perdent els papers” després, passant per RAC1, va aterrar a “El Terratd’Andreu Buenafuente com a guionista de “En el aire” a La Sexta i “Late Motiv“, actualment a “Cero” de Movistar Plus.

Martos va parlar del llibre “100 famosos que no conoces” en qual es va incorporar a la seva redacció el mes de setembre. Al desembre el llibre veia la llum. 100 biografies breus de personatges inventats i que estan narrades en clau d’humor i en un estil molt particular.

Van ser dos mesos molt intensos però davant la proposta de l’Álex i en Tomàs no podia dir que no, ha estat un luxe col·laborar. David Martos, Guionista

David Martos que durant la setmana resideix a Madrid, no s’estrena en el tema literari, ja que el seu treball de recerca, quan cursava 2n de Batxillerat, va constar en la publicació d’un llibre “Quí és en Pau?” (Editorial Setzevents). El periodista els dissabtes també col·labora al programa “Via Lliure” de Rac1 protagonitzant la secció “Martos Experince“.

Escolta l’entrevista sencera aquí