ERC-VdM Futur fa balanç del seu acte central de campanya

ERC-VdM Futur jugava, segons diu Marta Rovira, la cap de llista de la formació, a casa, aquest dissabte passat en l’acte central de campanya electoral. Van dissenyar un vespre polític al Veral de l’Ocata, barri on, segons l’alcaldable republicana, tradicionalment treuen bons resultats. Parlaments, sopar i ball, amb l’actuació de Boca de Reg, grup musical del qual formen part dues persones que van a la candidatura, que van interpretar versions de grans èxits musicals.

L’acte va comptar amb la presència i la intervenció de Dolors Bassa, exconsellera de Treball de la Generalitat i del diputat Pau Morales. Ha fet un balanç molt positiu de l’acte i ha subratllat que els hi va donar molta força que hi participessin Bassa i  Morales.

Ens hem interessat, amb Marta Rovira, per saber com encara ERC -VdM Futur la recta final de campanya. Ha explicat que té moltes ganes que arribi el dia de les eleccions i que estan aprofitant aquests dies que queden, per parlar amb veïns i veïnes, un format que a Rovira li encanta.

Aprofitem per, un cop creuat l’equador de la campanya, valorar des del prisma d’ERC-VdM Futur com es desenvolupa. Positiva en general.  Això sí, Rovira lamenta que algunes formacions no respectin, segons ella, les despeses reglamentades per la campanya. Ha subratllat que ERC-VdM Futur ha actuat, en campanya, d’acord amb les regles pressupostàries que s’imposen en campanya electoral, hi ha una despesa de 0’14 euros per habitant,i  això els limita a l’hora d’adquirir material com exemple pancartes, cartells… i ha afegit que han vist un desplegament per part d’altres forces polítiques que els ha sorprès.

En relació a si creu que el Barato serà decisiu als comicis del 28 de maig, considera que no, que són decisius tots els barris del nostre municipi,  i ha citat també com a zones del poble on viu molta gent La Xinesca, La Muralla o el centre de la nostra localitat.  En relació al Barato, Rovira ha recordat la tasca que ha realitzat el govern durant aquests anys per millorar aquest barri.