Junts Estimem VdM fa balanç del seu acte central de campanya

Descentralitzar. Aquest era l’objectiu de la formació Junts Estimem Vilassar de Mar de cara a l’equador de campanya electoral. Tres propostes van organitzar de divendres a diumenge en diferents indrets del nostre municipi: divendres a la tarda xocolatada i activitats per a nens i nenes a La Xinesca, dissabte l’acte central de campanya amb parlaments, sopar amb pa amb tomàquet i festa amb dj a la plaça del Barato, i ahir diumenge vermut popular al migdia amb música a La Xinesca

L’alcaldable, Laura Martínez Portell, explica que els actes de dissabte i diumenge van estar molt plens de veïns i veïnes, però que la xocolatada de divendres es va aigualir per la pluja. Bones sensacions, diu la cap de llista de Junts Estimem Vilassar, després del cap de setmana.

Hem volgut saber com encaren els darrers dies de campanya. Ha recordat que hi ha hagut precampanya; ha fet un balanç positiu de com està anant la campanya i ha afegit que encaren aquests últims dies amb moltes ganes, amb molta força, explicant el seu projecte i programa electoral i donant a conèixer l’equip que forma la candidatura.

Li hem preguntat si considera que el barri del Barato serà l’àrbitre aquest diumenge. Ens ha explicat que no sabria dir si és així o no, i ha recordat que al Barato hi viu molta gent, que fa molta vida al poble, i que és un barri on hi ha molt de comerç.