En marxa la campanya “Maresme de Mar i de Munt”

“Maresme de Mar i de Munt” és el títol de la campanya d’estiu del Consorci de Promoció Turística del Maresme. En un vídeo s’han seleccionat paisatges de diferents municipis de la nostra comarca, tant de mar com de muntanya.  L’objectiu de la campanya és atraure turistes a la comarca destacant les dues visions del Maresme. Mar i Muntanya.

Aquest és el primer d’una sèrie de 4 vídeos promocionals. un per cada estació de l’any:

 

https://youtu.be/lGEc0UNsYsE

Les imatges del mar i de la muntanya conjuguen amb tot tipus d’activitats: nàutiques, ciclisme, culturals, de benestar, de cultura popular… combinades amb les professions locals com la pesca, la gastronomia i allotjaments singulars. Un territori acollidor, resa la campanya estiuenca, on tothom és benvingut.

El vídeo destaca tot tipus d’activitats i paisatges d’estiu, però forma part d’una campanya que engloba els atractius turístics de la comarca a cada estació de l’any. Així, aquest és el primer d’una sèrie de quatre productes audiovisuals amb els quals es vol incidir en el fet que el Maresme té una oferta turística adaptada a tot tipus de públic durant tot l’any, fent un pas més en desestacionar el turisme.

En aquest primer vídeo de la campanya hi apareixen les Cabanes als arbres de Dosrius, els Rucs del Corredor, la guingueta La Rotonda del Masnou, el Restaurant Can Dani, la Confraria de pescadors Sant Elm i la Base Nàutica d’Arenys de Mar, la colla castellera Capgrossos de Mataró, la Fundació Palau de Caldes d’Estrac i el mestre graller Josep Bonamusa.