La Biblioteca reprèn amb Creu Roja el servei de voluntariat de lectura i préstec a domicili

La Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín conjuntament amb Creu Roja Vilassar de Mar vol potenciar dos serveis de voluntariat al municipi: la lectura i el préstec a domicili.

El primer, la lectura a domicili, és un servei adreçat a persones amb problemes de visió que li impedeixen la lectura. L’activitat consisteix en una estona de lectura, amb una persona voluntària, en veu alta compartida. El segon, el préstec a domicili, és un servei adreçat a persones que tenen mobilitat reduïda, temporal o permanent, que els impedeix desplaçar-se físicament a la biblioteca. Una persona voluntària els hi acostarà els documents sol·licitats en préstec.

Aquests serveis es dirigeixen a persones residents a Vilassar de Mar. Per rebre algun d’aquests serveis de voluntariat cal posar-se en contacte amb la Biblioteca Municipal a través del correu electrònic b.vilassarm.elm@diba.cat o trucant al telèfon 937506834.

A hores d’ara, Creu Roja Vilassar de Mar ja disposa d’una xarxa de persones voluntàries, ja sigui per portar els materials en préstec o bé per compartir una estona de lectura, i es fa una crida a totes les persones que necessitin del servei. Per a altres demandes de voluntariat, es pot consultar el servei en línia del Punt del Voluntariat de Vilassar de Mar.