Els Pachawa Sound estrenen nou vídeoclip

img_0296Els vilassarencs “Pachawa Sound” estan preparant el llançament del seu primer treball discogràfic. El Cd encara no té data de sortida però està previst que sigui al llarg del 2017. Com a aperitiu però els “Pachawa” acaben de presentar el vídeoclip d’una de les cançons, “Dreaming is not a crime” que s’inclourà en el cd. La cançó, amb un títol que ho diu tot, és un cant a l’optimisme i tal com assegura Joan Zamora, un dels integrants del grup que va passar pel “Parlant de tot” recentment, el treball girarà a l’entorn d’aquest estil tan propi del grup amb un mestissatge i estilisme que caracteritzarà el disc. El productor d’aquest nou projecte musical serà Miguel Zamarripa que ja va produir l’anterior cançó que també es va convertir en videoclip “Lobo solitario”.

El videoclip rodat entre Vilassar de Mar i Barcelona inclou uns passos de ball que el mateix Zamora assegura, entre riures, que són fruits de la casualitat.

En un concert el cantant de la banda es va posar a ballar improvisadament i tothom el va seguir, ara la cançó ja té aquest ball oficial. Joan Zamora, “Pachawa Sound”

Els “Pachawa Sound”, grup que va sorgir de l’antic “Un gos robant”, han actuat aquest estiu passat, entre altres, a Les Santes de Mataró i inclús a França, on van tan bona rebuda que recentment hi han tornat a fer parada. Aquest  proper dijous actuaran en el marc de la Festa Major de la Universitat Autònoma de Barcelona i cap a finals de mes actuaran al barri de Gràcia i Llavaneres.

Podeu veure el videoclip clicant l’enllaç i escoltar l’entrevista sencera aquí.