Els dissabtes es pot aparcar al carrer Picasso, de forma gratuïta, amb disc horari

El govern municipal de Vilassar de Mar ha habilitat el carrer Picasso com a zona d’aparcament gratuït els dissabtes amb disc horari. L’objectiu: permetre la rotació de vehicles i millorar la mobilitat al centre en un dia especialment intens per a les compres.


El vehicle es podrà aparcar durant un màxim d’1 hora i mitja, de forma gratuïta, de 8 a 14 i de 16 a 20 h. El temps es controlarà mitjançant un disc horari, que s’haurà de col•locar en un espai visible del cotxe i que reparteixen els comerços de la zona. La resta de dies continuarà la prohibició d’aparcar al carrer amb motiu de les obres de construcció de l’edifici que ha d’acollir el nou Mercat Municipal.

Les obres del nou edifici del Mercat Municipal han fet disminuir el nombre de places de zona blava que l’Ajuntament tenia contractat amb l’empresa explotadora del servei. Per aquest motiu, i de forma provisional, mentre durin aquestes obres el carrer Narcís Monturiol, entre Ca la Duana i la Riera d’en Cintet, s’ha fet de zona blava. Quan finalitzin les obres, l’aparcament en aquest tram del carrer tornarà a ser lliure.

Leave a Reply