Festes d’estiu del carrer Sant Feliu

Del 30 de juliol a l’1 d’agost se celebraran les Festes d’Estiu del carrer Sant Feliu de Vilassar de Mar, organitzades per l’associació de veïns i amics d’aquest carrer, amb el suport de l’Ajuntament. Sopars, balls, bingo popular, xocolatada i titelles són alguns dels actes previstos.

Les activitats s’iniciaran aquest proper divendres 30 de juliol a les 9 del vespre amb el segon sopar de veïns. Es farà al voltant d’una sola taula. Se serviran botifarres a la brasa, mongetes, pa amb tomàquet i vi. Es demana a tots els assistents que portin quelcom de vestimenta a l’estil de l’oest americà. Cal recordar que a partir de les 11 de la nit hi haurà una demostració de ball country i tots els assistents tindran la possibilitat de practicar-lo i aprendre’n. El preu del tiquet del sopar és per als adults de 5 euros, i 3 euros per als nens i nenes fins a 12 anys. Durant l’àpat, es realitzarà el sorteig d’un sopar per a dues persones al Restaurant Don Sancho.

Dissabte 31 de juliol, d’11 del matí a 12 del migdia, primera festa de música i escuma al carrer. Cal dur banyador i calçat adequat. A les 7 de la tarda es començaran a parar les taules per al sopar anual d’estiu de veïns, parents i amics que s’iniciarà a les 9 del vespre. Hi haurà convidada de rom cremat a la sobretaula, i la rifa d’un pernil serrà i sopars per a dues persones als restaurants Cal Picantó, Cal Tito, Cal Yang i Botavara.  A ¾ d’11 de la nit, bingo popular, patrocinat per Conserves Dani. Els premis seran lots de productes amb aliments d’aquesta marca. La venda de cartrons s’efectuarà al mateix moment. Cal dur bolígrafs de casa. A ¼ de 12 de la mitjanit, i durant quasi tres hores, ball al carrer amb l’actuació del Duet Dominó.

Diumenge 1 d’agost, a les 8 de la tarda, xocolatada amb melindros, i per acabar, mitja hora més tard, titelles, pallasos i cançons, a càrrec de la companyia L’Arlequí.

Aquestes festes estan organitzades per l’associació de veïns i amics del carrer Sant Feliu, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Leave a Reply