EL PSC renova la seva executiva local

El PSC de Vilassar de Mar ha renovat la seva executiva local. En un comunicat de premsa, l’agrupació del PSC explica que la renovació, que va fer-se en una assemblea extraordinària telemàtica el passat dimarts 28 de juliol,  s’ha realitzat “amb una clara projecció de futur i de treball en favor de la ciutadania”

La nova executiva està encapçalada per Josep Rebull com a primer secretari, Agustín Rins com a secretari d’Organització i Finances, Mònica Zamora com a secretària d’Innovació i Formació, Isaac García com a secretari de Comunicació, Virgínia Gérez com secretària d’Educació i Igualtat i Jordi Bartrolí com a president i secretari de Transició Energètica. A més, l’executiva compta també amb la participació del portaveu del Grup Municipal del PSC i regidor del PSC a l’Ajuntament, Quico Zamora.

A l’assemblea també van ser escollits Daniel Cárceles, Virgínia Gérez, Agustín Rins i Isaac García  com a consellers de Federació i representants de l’agrupació del PSC de Vilassar de Mar a la Federació del Maresme del PSC, màxim òrgan de la Federació entre Congressos.

Rebull ha explicat a l’espai “Crònica” de Vilassar Ràdio que afronta aquesta nova etapa “amb il·lusió, optimisme i amb certa preocupació pels moments complicats que estem vivint, que requereixen pactes i acords”. Ha subratllat que la nova executiva combina experiència i renovació i que està formada per persones compromeses amb el socialisme democràtic i amb una gran implicació amb Vilassar de Mar. 

El nou primer secretari Josep Rebull Tamboleo va nèixer al nostre poble fa 63 anys, està casat amb un fill i recentment ha estat avi. Professionalment ha treballat a banca i ha desenvolupat la seva tasca professional gairebé sempre al nostre municipi. Ha format part d’ associacions locals participant activament en les seves activitats i també en la seva gestió. Milita al PSC des del 1987 i ha estat a l’executiva local en diverses èpoques. Va ser primer secretari del PSC entre el 2012 i el 2014, ha estat regidor del PSC, a l’oposició, entre els anys 2013 al 2015. També ha estat membre del Consell de Federació del Maresme i del Consell Nacional del PSC.

Rebull ha explicat que l’executiva té com a objectiu enfortir l’organització interna, ampliant la base de militància i augmentant la participació i la implicació en el projecte socialista a Vilassar de Mar. Ha afegit que la voluntat explícita de l’executiva és mantenir una actitud constant de col·laboració amb els altres partits polítics, amb les institucions i amb les entitats de la nostra població, així com amb les estructures supramunicipals del PSC i ha subratllat  que  l’executiva també té el compromís de fomentar espais on es pugui retre comptes a la militància i que tothom pugui ser escoltat.

La nova executiva de l’Agrupació del PSC de Vilassar de Mar ha mostrat, en el comunicat de premsa,  el seu agraiment per la feina i la dedicació de l’anterior executiva, així com de totes les persones que han col·laborat en cohesionar i enfortir el projecte socialista a Vilassar de Mar.

…)