El portal local catvilassar.com reinicia el seu servei el proper dilluns 24 d’agost

  •  

El portal audiovisual de Vilassar de Mar, www.catvilassar.com,  reiniciarà la seva activitat el poper dilluns 24 d’agost després d’estar un temps fora de servei, a causa d’un atac informàtic.

Degut a aquest atac i per tal de sanejar completament tots els arxius dels diferents servidors i evitar que els usuaris del portal poguessin resultar afectats, es va procedir a eliminar per complet tota la informació i els documents existents als servidors, i per més seguretat, es van esborrar tant els que tenien risc d’estar infectats com els que no.
Entre els arxius dinàmics, els documents que contenien l’estructura i programació del web, els gràfics, les imatges, els vídeos i altres documents, el portal de catvilassar.com emmagatzemava més de 30 gigabytes.

Per motius d’eficiència, recursos i temps, no es tornarà a col•locar tota la informació que fins al moment hi havia al portal, però la informació, imatges i vídeos originals continuen existint en els arxius de catvilassar i Vilassar Televisió.

Recordem que el portal www.catvilassar.com està gestionat pel Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar, entitat sense ànim de lucre inscrita en el registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya i en el de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i de Vilassar Televisió.

En aquest reinici del servei, el portal catvilassar.com presentarà algun retoc en la seva imatge, canvis en el contingut i informació addicional entre d’altres modificacions i novetats que es podran veure a partir del proper dilluns 24 d’agost.

Leave a Reply