El portal local catvilassar.com reinicia el seu servei el proper dilluns 24 d’agost

El portal audiovisual de Vilassar de Mar, www.catvilassar.com,  reiniciarà la seva activitat el poper dilluns 24 d’agost després d’estar un temps fora de servei, a causa d’un atac informàtic.

Degut a aquest atac i per tal de sanejar completament tots els arxius dels diferents servidors i evitar que els usuaris del portal poguessin resultar afectats, es va procedir a eliminar per complet tota la informació i els documents existents als servidors, i per més seguretat, es van esborrar tant els que tenien risc d’estar infectats com els que no.
Entre els arxius dinàmics, els documents que contenien l’estructura i programació del web, els gràfics, les imatges, els vídeos i altres documents, el portal de catvilassar.com emmagatzemava més de 30 gigabytes.

Per motius d’eficiència, recursos i temps, no es tornarà a col•locar tota la informació que fins al moment hi havia al portal, però la informació, imatges i vídeos originals continuen existint en els arxius de catvilassar i Vilassar Televisió.

Recordem que el portal www.catvilassar.com està gestionat pel Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar, entitat sense ànim de lucre inscrita en el registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya i en el de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i de Vilassar Televisió.

En aquest reinici del servei, el portal catvilassar.com presentarà algun retoc en la seva imatge, canvis en el contingut i informació addicional entre d’altres modificacions i novetats que es podran veure a partir del proper dilluns 24 d’agost.

Leave a Reply