Projecció de ‘Corazón de tinta’

Dissabte 22 d’agost, dins del cicle “Cinema a la fresca”, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, es projectarà a l’avinguda Eduard Ferrés  a partir de les 10 de la nit, la pel.lícula “Corazón de tinta”. Basada en la novel•la de Cornelia Funke, aquest film narra una aventura fantàstica que emprenen un pare i la seva filla, per mons reals i imaginaris. Mortimer “Mo” Folchart la seva filla de 12 anys, Meggie comparteixen la seva passió pels llibres i també un do: poden donar vida als personatges dels llibres si llegeixen en veu alta. Però aquest poder màgic té conseqüències negatives ja que per cada personatge de fantasia que arriba al món real, una persona real desapareix en el món de fantasia.

La història comença quan, en una de les visites de Mo a una vella llibreria de llibres usats, comença a sentir veus que no ha escoltat en molt de temps. No obstant, quan reconeix de quin llibre vénen, sent un calfred que li recorre tot el cos. El llibre es diu ‘Cor de Tinta’, una novel•la plena d’ il•lustracions de castells medievals i estranyes criatures, i que ha estat buscant des que la mare de Meggie, Resa va desaparèixer en aquest místic món.

El pla de Mo de fer servir el llibre per trobar a Resa es veurà en perill quan Capricorn, el malvat protagonista de ‘Cor de Tinta’, segresta a Meggie i exigeix al seu pare que doni vida a d’altres malèvols personatges de ficció. Decidit a rescatar a mare i filla i a enviar a tots els personatges de ficció allà on pertanyen, Mo reunirà un grup d’aliats del món real i del màgic i s’embarcarà en un perillós però apassionant viatge.

Leave a Reply