El pont que connectarà les avingudes Carles III i Lluís Companys s’obre aquest divendres 25 de juliol

Aquest divendres 25 de juliol, a les 19 hores, es fa l’acte d’inauguració del pont que unirà les avingudes Carles III i Lluís Companys, fins ara separades per la riera de Cabrils. Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, assistirà a la inauguració acompanyat de l’alcalde, Joaquim Ferrer i altres regidors de l’Ajuntament. Serà un acte festiu que comptarà amb els parlaments de les autoritats i les actuacions i cercaviles de colles de l’AVAL.
L’obra, finançada íntegrament per la Diputació de Barcelona, millorarà la seguretat i la mobilitat de la vila, salvant l’obstacle natural de la riera. A més, permetrà el trànsit de vehicles en doble sentit, així com també la circulació de vianants.

Nou pont

Les obres es van iniciar al novembre del 2013 i ja han arribat a la seva fi donant resposta a una reivindicació històrica, unint el veral de les Pinedes amb la zona del poble situada a l’altre marge de la riera. El nou pont ha quedat totalment integrat amb el paisatge urbà de l’entorn i la cruïlla compta amb semàfors i passos de vianants a tots els punts de la intersecció per facilitar la mobilitat tant dels vehicles com dels vianants.

Únic sentit de circulació a la carretera de Cabrils

Aquest dijous 24 de juliol per la nit s’anul·larà el gir a l’esquerra de la N-II sentit Mataró d’accés a la carretera de Cabrils. El divendres 25 de juliol, en el moment de l’obertura del nou pont, el tram de la carretera de Cabrils comprès entre el carrer Santa Maria i la N-II tindrà un únic sentit de circulació, de baixada direcció mar, i ja no es podrà fer l’entrada al poble per Escultor Monjo, que serà només de sortida. En el seu lloc s’ha habilitat una nova entrada i sortida al municipi des de la N-II, a l’altura de la Ronda Vilassar, que s’afegeix a les ja existents a la carretera d’Argentona i al Mercat de Flor. Amb aquest canvi de circulació a la carretera de Cabrils, les tres línies de bus que hi circulen, la C-12, la C-30 i la N81, canviaran part del seu recorregut. Els nous itineraris es poden consultar aquí.

A partir del 15 de setembre s’iniciaran les obres per adequar l’avinguda Escultor Monjo en carrer urbà per millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants.