El Música & Llibres, disponible al canal de Youtube de l’Ajuntament

Els vuit concerts del cicle Música & Llibres celebrats al jardí de la Biblioteca Municipal el passat any 2020 es poden recuperar al canal de Youtube de l’Ajuntament. El primer concert que s’hi pot veure serà el del Pol Pla, un jove vilassarenc que canta i composa acompanyat de la seva guitarra i que va actuar al cicle organitzat per la Regidoria de Joventut el 25 de setembre del 2020.

El vídeo de la seva actuació està disponible en aquest enllaç.

Cada divendres, es penja un nou vídeo amb nou concert fins a completar els vuit que va tenir la passada edició del Música & Llibres.

En els dos últims vídeos, es veuran les dues actuacions conjuntes que els diversos grups van fer durant el cicle. A continuació, detallem els grups que van protagonitzar la resta de concerts que s’hi podran trobar: 

  • Sempre Amunt: composat per sis integrants (Carles Sans, Cristina Gelotti, Núria Conangla, Pau Voces, Enric Cullell i Naüm Fusté), Sempre Amunt és un projecte musical d’estil pop, rumba i d’autor que arranca el 2020 amb l’objectiu de fer gaudir el públic a través de la seva música festiva i íntima, així com de transmetre missatges que no deixin indiferent. La formació està composta de veus, violoncel, guitarra acústica, piano, saxo, flauta travessera i bateria.
  • Marc Aldrufeu: Marc Aldrufeu és un guitarrista i cantant català de pop-rock que a través de les seves cançons intenta expressar emocions, desitjos i en definitiva aprenentatges vitals, per tal de crear atmosferes musicals on poder connectar amb un mateix. Acompanyat a la bateria per en Xavi Pintado, per donar-li al seu estil pop-rock, un punt més de potència i ritme. La formació està composta de veus, violoncel, guitarra acústica, piano, saxo, flauta travessera i bateria.
  • Seients blaus: amb una mescla dels estils preferits dels integrants del grup (Júlia Munné, Xavi Pintado, Bruna Niubó, Edna Bravo i Biel Ferré), comencen a compondre cançons partint dels seus referents i interpretant cançons de Kinder Malo, passant per Antònia Font, i acabant per George Shearing.
  • Django Bizarre Trio: Django Bizarre Trio és un homenatge als seus referents: el guitarrista Django Reinhardt i el violinista Stéphane Grappelli. Són els creadors del gypsy jazz o manouche, estil que fascina als tres components de Django (Ramon Rodriguez, Camil Piqué i Jordi Font) per la seva gràcia natural i atractiu. Es proposen recuperar el  ritme ràpid, l’harmonia fresca i les melodies senzilles i enganxoses per a fer ballar i el gaudi de redescobrir una música que tantes vegades hem sentit tots sense saber-ho.
  • Kahore’s: són un grup de joves maresmencs (Gerard Cobo, Jordi Renyé, Sonja Civit, Hanna Bauters i Andreu Jolonch), que gaudeixen creant i fent versions de temes inclosos dins d’un gran ventall d’estils musicals diversos: balada pop, rock, folk…