Ha sortit a la venda “Aire”, el nou disc de Judit Neddermann

Des del passat divendres 19 de febrer és a la venda el nou disc  de Judith Neddermann, anomenat  “Aire”

L’artista vilassarenca ens ha explicat que és un disc tranquil, molt íntim i qu e visita molts estats d’ànim diversos, que transmet pau i tranquilitat.

Inclou peces en castellà,  català i una mica de portuguès. Pel que fa a la temàtica de les cançons, hi ha una dedicada a la seva mare, que ha enregistrat amb la seva germana, la també cantant  Meritxell Neddermann ; també hi ha peces dedicades a la lluna, a la connexió i al inspiració compartida, als límits en les relacions i la necessitat de protegir-se, l’empoderament,  del pas del temps i de Baracoa, localitat cubana on es va sentir molt bé.

Neddermann se sent molt satisfeta del procés de composició, preproducció, gravació i post producció de l’àlbum i guarda un gran record d’aquests moments que ha viscut. 

Fins ara s’havien donat a conéixer tres singles:” Siento que vuela” ,  “Luna” i “Canta”

Té previst realitzar concerts presencials  el 26 de març al festival “Estrenes” de Girona i el 27 de març  al certamen “Guitars” de  Barcelona i a l’estiu.

La vilassarenca ha editat anteriorment tres discos en solitari, Nua , Un segon Tot el que he vist  i ha participat en diversos projectes.

Si vols seguir de prop la música d’aquesta artista vilassarenca, pots visitar el seu web i el seu perfil a les xarxes socials. 

“Aire “ està editat per Música Global i Universal Music.