El grup vilassarenc Un Gos Robant guanya una de les categories del 10è concurs de Música Jove

Un Gos RobantEl grup vilassarenc Un Gos Robant és un dels guanyadors del 10è concurs de Música Jove, concretament s’ha endut el premi en la categoria A, la de joves entre 16 i 20 anys. El Concurs de Música Jove, una iniciativa de les regidories de Joventut dels ajuntaments d’Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, va celebrar la final el 26 de juliol a l’Espai Escènic de Ca n’Humet del Masnou.
A la final van actuar Eros a.k.a. 47 & Dj Jp, de Cabrils, i Un Gos Robant, de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou, finalistes en la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).
Els grups guanyadors, Un Gos Robant, en la categoria A, i The Rofftops en la categoria B, tindran com a premi la gravació d’una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2015.
El jurat del concurs va estar format per Jordi Novell: representant de la revista Enderrock, Tomàs Robisco: Enginyer de so, Productor Musical i Director dels Estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, i Narcís Perich, músic i cantautor.

Un Gos Robant està format per 9 integrants: Joan Zamora, veu; Marc Jené, guitarra; Joan Giralt, teclat; Martí Ibàñez, trompeta; Eduard Conesa, saxo baríton; Bernat Villà, saxo alt; Marc Rabella, baix; Joan Bosch, bateria, i Isaac Moreno, percussió. La formació es defineix com un grup compromès amb la música i la lluita dels drets socials en forma de reggae, ska i d’altres ritmes llatins. Tot i que el grup comença a sonar al 2011, ha estat al 2013 quan s’ha reestructurat i s’ha posat en marxa. Acaben de guanyar el concurs El Tronck de Santa Coloma de Farners, i ja han gravat la seva primera maqueta, que té gairebé un any de rodatge i conté quatre temes propis.

Un gos robant

L’any passat, a l’edició anterior, els premis també van recaure en els vilassarencs El Veïnat i la cantautora Judit Neddermann.