Afectacions de la pluja a Vilassar de Mar

la foto 3Fortes pluges, acompanyades de calamarsa, han afectat el nostre poble a primera hora de la tarda d’aquest dimarts.
Segons fonts de la Policia Local de Vilassar de Mar, que han rebut durant la tarda 75 trucades relacionades amb la pluja, la quantitat d’aigua caiguda en 30 minuts ha inundat diversos pàrquings i baixos de cases, i ha fet saltar les tapes del clavegueram de diferents zones del poble.

La tempesta, que ha anat acompanyada de fortes ràfegues de vent ha provocat que una part de la façana de l’edifici de Castillejos, al carrer Pau Casals, s’hagi desprès de l’estructura.

A la N-II, a l’alçada de Ronda Vilassar, la riera ha inundat part de la carretera. El trànsit però, no s’ha aturat per l’aigua, ja que en uns minuts ja havia estat engolida. A l’avinguda del Progrés, concretament el pont de sota la carretera de Cabrils al polígon industrial, dos vehicles s’han vist sorpresos per l’aigua. Els conductors han pogut però abandonar els seus cotxes, que han patit danys materials.

la foto 2Pel que fa als transports, el servei de Renfe entre Vilassar de Mar i el Masnou, s’ha vist afectat i la circulació ha estat interrompuda fins passades les 17 h.

Per solucionar els problemes causats per la pluja han intervingut la Policia Local de Vilassar de Mar i diverses dotacions de bombers, que a les 19.30 h encara treballaven per atendre totes les incidències. També ha estat mobilitzada la brigada municipal per fer les tasques de neteja als carrers.

Pluges