El Grup Dani inverteix 3 milions d’euros en la millora de les seves infraestructures

El Grup Dani, una de les empreses més poderoses de Vilassar de Mar, ha invertit 3 milions d’euros en una segona línia de musclo congelat i en la construcció, també, d’una gran i nova cambra frigorífica. A més, l’empresa entra al mercat israelià després d’haver assolit el certificat kosher.

Els 3 milions que ha invertit Dani en la implementació de nous procediments productius se sumen als altres 10 que ha anat revertint per millorar els centres de producció que té a Xile, el Regne Unit i a l’estat espanyol.

Dani, que va tancar l’exercici 2028-2019 amb una facturació rècord de 90 milions d’euros i un increment del 10% vers l’any anterior, s’ha centrat en la millora de la planta xilena. Amb una segona línia de musclo congelat i construirà, també, una cambra frigorífica amb una capacitat de mil tones d’emmagatzemament.

Tot i l’aposta decidida pel musclo, des de Dani no s’oblida l’escopinya que és el més gran referent de l’empresa vilassarenca. Així, invertirà 800.000 euros en les dues plantes de producció d’aquest mol·lusc que Dani té al Regne Unit, treballant en una millor depuració.

Inversions a Vilassar de Mar

Capítol especial de les inversions se centren, precisament, en Vilassar de Mar. El nostre municipi acull la divisió de les espècies, la segona gran àrea de mercat de Dani, amb més de 60 varietats diferents. El centre de Vilassar de Mar rebrà nova maquinària pensada per optimitzar els processos productius.

Les espècies, presents a 42 països, es poden trobar, des de ja, tant a la Xina coma Israel. Són les dues incorporacions més recents de l’empresa vilassarenca. I és que Dani ha rebut recentment el certificat kosher que avala que els seus productes respecten costums, tradicions i preceptes de la comunitat jueva. Israel a banda, significa una molt bona porta oberta per al negoci a països on aquesta comunitat és molt important com l’Argentina, l’Uruguai o els Estats Units.