A partir de l’1 de març, les targetes T-Casual ja no es podran compartir

De moment, ho has pogut comprovar si ets usuari de Rodalies, els torns de les màquines de les estacions permeten que la T-Casual pugui ser compartida amb més persones. Situació que canviarà aquest mes de març ja que Renfe no ho ha pogut activar, encara, per motius tècnics la nova tarifa que no permetrà viatges compartits.

Ara per ara, aquest dissabte, és el darrer dia en el qual es poden usar els títols tarifaris anteriors. Per tant, les modificacions de ple dret començaran aquest diumenge. Renfe ha justificat el retard explicant que la dificultat era deguda a les complicacions de fer conviure els títols anteriors amb els actuals.

La nova T-Casual és un títol unipersonal de 10 viatges integrats i costa 11,35 euros per a una zona. Molta gent s’havia queixat, especialment famílies amb nens, que no es pogués picar més d’un cop. Per això, apareixerà en el mercat la T-Familiar que tindrà vuit viatges i es podrà compartir. Costarà 10 euros per a una zona i serà vàlida a partir d’aquest diumenge 1 de març.