El Firobi omple de titelles Vilassar de Mar per 22è any consecutiu

Aquest cap de setmana, Vilassar de Mar es prepara per a una de les cites més especials del seu calendari festiu. Arriba, i per 22ena edició, el Firobi. El tradicional festival de Titelles de casa nostra amb espectacles de carrer gratuïts i amb els de sala a un preu d’allò més econòmic, encara que els nens i nenes entraran gratis sempre i quan portin un titella a les mans.

Un Firobi que, com sempre, aposta per espectacles innovadors de grans companyies que fa que, el de Vilassar de Mar, sigui un dels festivals més importants de l’estat. I és que les organitzadores tenen, durant l’any, una autèntica feinada buscant els millors espectacles a fires consagrades del ram com la de Lleida o la de Tàrrega. Molta feina de la mà, com sempre, de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Tots els espectacles de carrer són gratuïts i els xous de sala, aquells que per les seves característiquesn no es poden fer a l’aire lliure, tenen un preu molt ecònomic. És més, els nens i nenes que portin un titella a la mà; no pagaran. I és que els més petits de la casa són els grans protagonistes d’aquest cap de setmana amb un munt de tallers que es faran a la plaça de l’Ajuntament: faran el titella del cartell d’enguany. Des de l’organització del Firobi remarquen que els pares i mares es llegeixin bé les edats recomanades per a cada actuació.